Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transceiver Tulipan DDC/DUC
SP3OSJ Offline
Artur
*****

Liczba postów: 786
Dołączył: 19-09-2013
Post: #1
Transceiver Tulipan DDC/DUC
.....
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2020 13:01 przez SP3OSJ.)
03-02-2016 22:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ArturVSS Offline
JuliusCoentJD
*

Liczba postów: 26
Dołączył: 17-01-2011
Post: #2
RE: Transceiver Tulipan DDC/DUC
Czy jest szansa zakupić komplet płytek ?
04-02-2016 7:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP3OSJ Offline
Artur
*****

Liczba postów: 786
Dołączył: 19-09-2013
Post: #3
RE: Transceiver Tulipan DDC/DUC
.....
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-09-2020 12:21 przez SP3OSJ.)
04-02-2016 12:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP3OSJ Offline
Artur
*****

Liczba postów: 786
Dołączył: 19-09-2013
Post: #4
RE: Transceiver Tulipan DDC/DUC
.....
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2020 13:01 przez SP3OSJ.)
10-02-2016 19:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ArturVSS Offline
JuliusCoentJD
*

Liczba postów: 26
Dołączył: 17-01-2011
Post: #5
RE: Transceiver Tulipan DDC/DUC
Ja rozglądałem sie na Ali z tym scalakiem i w ostateczności zamówiłem sampla w TI. Mam nadzieję, że mi nie wyślą malowanki a przesyłka juz idzie Smile
Ten za 11$ też ma szanse działać. Kilka scalaków które kupiłem po okazyjnych cenach na Ali działało. Prawdopodobnie ktoś je wynosi z produkcji albo robią nadwyżki po nocach.
Sprawdzić można jeszcze w specjalnej testowej podstawce ale ona będzie droższa niż oryginalny scalak, dla jednej sztuki się nie opłaca.
11-02-2016 1:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP3OSJ Offline
Artur
*****

Liczba postów: 786
Dołączył: 19-09-2013
Post: #6
RE: Transceiver Tulipan DDC/DUC
.....
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2020 13:01 przez SP3OSJ.)
12-02-2016 23:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ArturVSS Offline
JuliusCoentJD
*

Liczba postów: 26
Dołączył: 17-01-2011
Post: #7
RE: Transceiver Tulipan DDC/DUC
A to oprogramowanie jest free czy to jest to do którego należy kupić klucz ?
13-02-2016 1:17
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ8MVY Offline
Paweł
****

Liczba postów: 674
Dołączył: 30-07-2011
Post: #8
RE: Transceiver Tulipan DDC/DUC
Witam,

Arturze, to teraz podpiąć poprzez skrętkę RJ45 do switcha/komputera i na szybko sprawdzić czy działa prawidłowo. W między czasie składać resztę.

Pozdrawiam

73 Paweł
13-02-2016 23:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ArturVSS Offline
JuliusCoentJD
*

Liczba postów: 26
Dołączył: 17-01-2011
Post: #9
RE: Transceiver Tulipan DDC/DUC
Ok, dopiero jutro będę zamawiał części. Zbieram moc przed lutowaniem Smile
14-02-2016 0:56
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP3OSJ Offline
Artur
*****

Liczba postów: 786
Dołączył: 19-09-2013
Post: #10
RE: Transceiver Tulipan DDC/DUC
.....
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2020 13:01 przez SP3OSJ.)
17-02-2016 19:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości