Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Logger32 problem
U.L. Offline
Wacław
**

Liczba postów: 57
Dołączył: 13-02-2019
Post: #1
Logger32 problem
Jeszcze wczoraj było ok...
Po uruchomieniu Loggera zatrzymuje się w tym miejscu

İmage

i po chwili proces uruchamiania wyłącza się.
Zainstalowanie innej wersji nie pomaga. Jest to samo.
Jest jakaś szansa na naprawienie tego?

Pozdrawiam - Wacław
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-07-2023 20:09 przez U.L..)
21-07-2023 20:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP5OXJ Offline
Jacek
*

Liczba postów: 31
Dołączył: 01-02-2009
Post: #2
RE: Logger32 problem
Ciekawe, czy już znalazłeś rozwiązanie?
U mnie pomogło odinstalowanie antywirusa AVG.
73!
16-08-2023 19:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
U.L. Offline
Wacław
**

Liczba postów: 57
Dołączył: 13-02-2019
Post: #3
RE: Logger32 problem
Niestety nie, ale cały czas mam nadzieję, że ktoś wie jak to pokonać i da znać.
Ja używam Avast`a odinstalowanie jego nic nie daje.

Pozdrawiam - Wacław
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2023 20:18 przez U.L..)
16-08-2023 20:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP7GRV Offline
Bogdan
**

Liczba postów: 79
Dołączył: 15-07-2017
Post: #4
RE: Logger32 problem
Witam , miałem kiedyś podobny problem , przywracanie systemu i wszystko wróciło do normy .
16-08-2023 21:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
U.L. Offline
Wacław
**

Liczba postów: 57
Dołączył: 13-02-2019
Post: #5
RE: Logger32 problem
Jakiego systemu używasz? Ja mam W10. Moje kopia zapasowa zawiera już Loggera ( i wiele innych).
Chyba, że mówisz o format C i instalowanie wszystkiego od nowa.

Pozdrawiam - Wacław
17-08-2023 8:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP7GRV Offline
Bogdan
**

Liczba postów: 79
Dołączył: 15-07-2017
Post: #6
RE: Logger32 problem
Aktualnie Win 10 , ale tak samo miałem kiedyś jakiś problem na win 7 a cały czas mówię o kopi zapasowei systemu nie o format C , bo to już ostateczność

Gdzie znajduje się Kopia zapasowa Windows 10?
Jak wykonać kopię zapasową Windows 10? - PC World - Testy i ...
Kliknij na Start, wybierz Ustawienia, a następnie Aktualizacja i zabezpieczenia. Tam z opcji po lewej wskaż na Kopia zapasowa. W okienku zobaczysz możliwość dodania dysku - kliknij na niego, a zobaczysz listę dysków i pamięci przenośnych podpiętych do Twojego PC. Jeżeli jest ich kilka, możesz wybrać dowolny dysk.23 sty 2023
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-08-2023 9:18 przez SP7GRV.)
17-08-2023 9:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
U.L. Offline
Wacław
**

Liczba postów: 57
Dołączył: 13-02-2019
Post: #7
RE: Logger32 problem
Zrobiłem jak kazałeś. Pomogło ale na krótko. Podobno trzeba zamieszać w windowsie. Ja jestem za bardzo zielonkawy i nawet o tym nie myślę.
Mam kontakt z kolegą, dla którego windows to przeżytek no i oczywiście nie ma on "czasu na pierdoły". Ale ...

Pozdrawiam - Wacław
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-08-2023 20:08 przez U.L..)
19-08-2023 19:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
U.L. Offline
Wacław
**

Liczba postów: 57
Dołączył: 13-02-2019
Post: #8
RE: Logger32 problem
Taki przypadek opisuje help str 68.
Zrobiłem to tak:
1. İmage
2. İmage
3. İmage
4. İmage

(Marek - dzięki)

Pozdrawiam - Wacław
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-09-2023 9:54 przez U.L..)
03-09-2023 9:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości