Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 22 Głosów - 4.23 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HUSAREK DSP
SP5CGI Offline
Maciek
***

Liczba postów: 182
Dołączył: 31-05-2011
Post: #1701
RE: HUSAREK DSP
Są też i 74AUP1G74DC,125

https://www.mouser.pl/ProductDetail/Nexp...M23A%3D%3D

Mam do odstąpienia PCB RF.

Info na PW.

NIE AKTUALNE
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2022 15:28 przez SP5CGI.)
03-08-2022 9:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP2JQR Offline
Henryk
*****

Liczba postów: 1,465
Dołączył: 23-08-2009
Post: #1702
RE: HUSAREK DSP
Czy ktoś może organizuje zbiorowy zakup 74AUP1G74DC,125 ?
09-08-2022 19:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9MZU Offline
Ryszard
*

Liczba postów: 11
Dołączył: 01-09-2012
Post: #1703
RE: HUSAREK DSP
W najbliższych dniach robię zamówienie w Mouser, mogę kupić większą ilość.
09-08-2022 20:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP8BAI Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 59
Dołączył: 31-10-2009
Post: #1704
RE: HUSAREK DSP
(09-08-2022 19:24)SP2JQR napisał(a):  Czy ktoś może organizuje zbiorowy zakup 74AUP1G74DC,125 ?

A może ktoś wie gdzie można kupić SI570 LVDS? A może ktoś ma do odstąpienia 1 szt? Bo układ w zasadzie wycofany ze sprzedaży. Google nie znajduje takowego.
Jacek
10-08-2022 9:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP5BMP Offline
Janusz
****

Liczba postów: 598
Dołączył: 02-11-2010
Post: #1705
RE: HUSAREK DSP
Zobacz tutaj: https://www.sdr-kits.net/index.php?route...ory&path=9
10-08-2022 18:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP8BAI Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 59
Dołączył: 31-10-2009
Post: #1706
RE: HUSAREK DSP
(10-08-2022 18:17)SP5BMP napisał(a):  Zobacz tutaj: https://www.sdr-kits.net/index.php?route...ory&path=9

niestety: "Availability: Out Of Stock"
Jacek
10-08-2022 18:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP6LTP Offline
Zbyszek
****

Liczba postów: 299
Dołączył: 02-02-2010
Post: #1707
RE: HUSAREK DSP
SDR-KITS sprzedaje na ebay, dostępne 10 sztuk.

73! Zbyszek
10-08-2022 19:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP8GPQ Offline
Tadek
****

Liczba postów: 339
Dołączył: 26-01-2013
Post: #1708
RE: HUSAREK DSP
Przyszły mi płytki według nowego projektu Janusza sp5bmp i Maćka sp5cgi. Mam nadmiar 4 płytek .
Info na pw.

Pytki się skończyły. 19.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-08-2022 12:03 przez SP8GPQ.)
19-08-2022 12:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP4LVC Offline
Weteran
*****

Liczba postów: 755
Dołączył: 10-07-2009
Post: #1709
RE: HUSAREK DSP
Panowie pomóżcie, bo coś nakaszaniłem. Chciałem wrzucić nowy soft i od wczoraj coś się zaklęło. W programie STLink niby łyka i przesyła do Disco, ale po operacji nie mam restartu i mam cały czas szary (biały?) ekran (zdjęcie). Soft EY1KY wchodzi, układ wykonuje restart i po chwili się pojawia ekran (zdjęcie). Inna sprawa, że trwa to ok. 20 sekund. Po mojemu jakoś podejrzanie długo. Programowanie przy pomocy CoolTerm i portu szeregowego nie zdaje egzaminu, bo nie mam ekranu Husarkowego, aby je ,,wywołać".


Załączone pliki Miniatury
İmage İmage İmage

Bogdan
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-08-2022 12:31 przez SP4LVC.)
21-08-2022 12:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP5CGI Offline
Maciek
***

Liczba postów: 182
Dołączył: 31-05-2011
Post: #1710
RE: HUSAREK DSP
Wydaje mi się że przy pomocy STLink-a wykasowałeś bootloadera i na jego miejsce wgrałeś program, którego nie ma czym uruchomić. Najlepsze wyjście kontakt z autorem programu.
21-08-2022 12:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości