Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 10 Głosów - 3.9 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tranciever Тюльпан-DSP
SQ6IYY Offline
miso(michal]
***

Liczba postów: 151
Dołączył: 21-09-2009
Post: #1221
RE: Tranciever Тюльпан-DSP
Nie jest ok ja od razu montowałem LM2576s, no i oczywiście dławik 47uH i nie wracałem do przetwornic pracuje spokojnie pozdrawiam

Nie otrzymasz koni wyścigowych krzyżując dwa osły
27-12-2020 20:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP7F Offline


Liczba postów: 6
Dołączył: 19-09-2013
Post: #1222
RE: Tranciever Тюльпан-DSP
(27-12-2020 20:52)SQ6IYY napisał(a):  Nie jest ok ja od razu montowałem LM2576s, no i oczywiście dławik 47uH i nie wracałem do przetwornic pracuje spokojnie pozdrawiam

Tak zrobię. Dławik oczywiście do wymiany. Mam taki 1A w zapasie.
Dziękuję za pomoc
27-12-2020 21:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ8MXL Offline
Piotr
**

Liczba postów: 84
Dołączył: 23-11-2010
Post: #1223
RE: Tranciever Тюльпан-DSP
Mam tulipana do sprzedania przez naszego kolege http://gielda.qrz.pl/wyswietl.asp?id=277150
31-10-2022 23:10
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ8MXL Offline
Piotr
**

Liczba postów: 84
Dołączył: 23-11-2010
Post: #1224
RE: Tranciever Тюльпан-DSP
Potrzebuje ustawienie menu radia Tulipana dsp może ktoś ma to bym prosił najlepiej zdjęcia.
Mam tulipana DSP w wykonaniu SP2GNB czy ten tulipan ma podłączenie do koputera jak podłączyć cat.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2022 22:40 przez SQ8MXL.)
03-11-2022 22:48
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości