Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PA za wschodniej granicy
SQ9RFC Offline
Jerzy
*****

Liczba postów: 1,181
Dołączył: 02-07-2010
Post: #41
RE: PA za wschodniej granicy
Okazuje się, że są złącza "goldpin" o maksymalnym prądzie obciążenia 3A. Mają inne blaszki w "dziewczynkach"... Gniotsaniełamiotsa - technologia idzie ze wschodu :-)

73 JERZY SQ9RFC
12-11-2014 15:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SQ9RFC Offline
Jerzy
*****

Liczba postów: 1,181
Dołączył: 02-07-2010
Post: #42
RE: PA za wschodniej granicy
Zamówiłem te 3 amperowe ... w TME. Przyszły. Zwykłe skorodowane niechcące się lutować CONNFLY. Znowu mnie oszukali. Za tanią chińszczyznę zapłaciłem jak za złote.

73 JERZY SQ9RFC
22-01-2015 19:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP2FP Offline
PAWEŁ
***

Liczba postów: 182
Dołączył: 01-11-2009
Post: #43
RE: PA za wschodniej granicy
szkoda że odbiegło od tematu wzmocnienia , pomiarów itp ...
zawsze można zastosować kilka pinów równolegle i wytrzyma 3A
Pytanie czy RD16 są powszechnie poprawne czy już trafiają się malowanki
szukam minimum 30 sztuk z pewnego źródła w rozsądnej cenie - może coś podpowiecie
06-06-2015 22:11
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości