Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 9 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tranciever Тюльпан-DSP
SP3OSJ Offline
Artur
*****

Liczba postów: 786
Dołączył: 19-09-2013
Post: #621
RE: Tranciever Тюльпан-DSP
.....
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-09-2020 11:02 przez SP3OSJ.)
29-01-2016 15:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
UA6VAE Offline
Alexey
*

Liczba postów: 36
Dołączył: 19-12-2015
Post: #622
RE: Tranciever Тюльпан-DSP
Yes, for 11V is 80mA. Is it too bad?
29-01-2016 15:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP3OSJ Offline
Artur
*****

Liczba postów: 786
Dołączył: 19-09-2013
Post: #623
RE: Tranciever Тюльпан-DSP
.....
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-09-2020 11:02 przez SP3OSJ.)
29-01-2016 16:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
UA6VAE Offline
Alexey
*

Liczba postów: 36
Dołączył: 19-12-2015
Post: #624
RE: Tranciever Тюльпан-DSP
Done it, successfully programmed.
Two first run LCD fill with solid white color and consumption was ~320mA, but on third run it display "test FSMC OK..." (~220mA) and stuck at it.


Załączone pliki Miniatury
İmage
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-01-2016 22:50 przez UA6VAE.)
29-01-2016 22:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP3OSJ Offline
Artur
*****

Liczba postów: 786
Dołączył: 19-09-2013
Post: #625
RE: Tranciever Тюльпан-DSP
.....
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-09-2020 11:02 przez SP3OSJ.)
30-01-2016 0:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
UA6VAE Offline
Alexey
*

Liczba postów: 36
Dołączył: 19-12-2015
Post: #626
RE: Tranciever Тюльпан-DSP
I have checked it not once, all clear (except 33 and 32 pins, but it should be).
I think STM is simply dead.
Could AD9952 affect STM work this way? It is under suspect too Smile
Well, things become stranger and stranger.
Flashed .hex from cqham, it loaded and displayed LCD selection menu.
But i can't select, STM dose not respond to encoder, but encoder is ok and all lines from encoder to STM ok too.
But i can press select knob, then we return to "test FSMC OK..." and stuck at it again or just turn on LCD back light.
Seems like STM really dead...


Załączone pliki Miniatury
İmage
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-01-2016 19:51 przez UA6VAE.)
30-01-2016 19:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP6LTP Offline
Zbyszek
****

Liczba postów: 270
Dołączył: 02-02-2010
Post: #627
RE: Tranciever Тюльпан-DSP
For me, it helped draw the battery back-up.
LCD choice confirmed by pressing the upper left encoder.

73! Zbyszek
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-01-2016 20:03 przez SP6LTP.)
30-01-2016 20:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
UA6VAE Offline
Alexey
*

Liczba postów: 36
Dołączył: 19-12-2015
Post: #628
RE: Tranciever Тюльпан-DSP
I have replaced STM with old one, which i thought was dead, but...
Tadaaaa! It is running! At least it show interface and respond on buttons and screen controls Smile

One more question... how to check AD9952 is working if i have not oscilloscope?
Trying to tune with handheld wide range scanner, but found nothing.
upd: 100mhz TXCO is working, i saw it signal on scanner.


Załączone pliki Miniatury
İmage
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-01-2016 17:32 przez UA6VAE.)
31-01-2016 0:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP3OSJ Offline
Artur
*****

Liczba postów: 786
Dołączył: 19-09-2013
Post: #629
RE: Tranciever Тюльпан-DSP
.....
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-09-2020 11:02 przez SP3OSJ.)
31-01-2016 22:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
UA6VAE Offline
Alexey
*

Liczba postów: 36
Dołączył: 19-12-2015
Post: #630
RE: Tranciever Тюльпан-DSP
I should have known about multiply factor of 4 Smile
Have set 7Mhz and tuned to 28Mhz and heard tone! On 90Mhz very strong broadcast station working.
Thank you, Artur.
(09-01-2016 16:54)SP3OSJ napisał(a):  http://pl.aliexpress.com/item/Hot-Sale-S...38162.html

Hmmm... it's definitely not 5x3, but 7x5.


Załączone pliki Miniatury
İmage İmage
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2016 2:41 przez UA6VAE.)
01-02-2016 0:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości