Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprint Layout
JACEK11111 Offline
Nowicjusz
*

Liczba postów: 48
Dołączył: 29-09-2016
Post: #191
RE: Sprint Layout
Oki. Dzięki.
06-04-2022 21:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
JACEK11111 Offline
Nowicjusz
*

Liczba postów: 48
Dołączył: 29-09-2016
Post: #192
RE: Sprint Layout
Witam.
Mam następny problem.
Płytka zrobiona z rastrem 2.54mm, po stworzeniu PDF i wydruku, nie moge włożyć "scalaka", może jakaś podpowiedz? pozdrawiam.


.lay6  uklad.lay6 (Rozmiar: 45.03 KB / Pobrań: 82)
25-04-2022 12:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SP9OYN Offline
Janusz
**

Liczba postów: 83
Dołączył: 17-05-2012
Post: #193
RE: Sprint Layout
Musisz sobie skalibrować drukarkę.
Sprawdź czy wydruk jest 1:1 i czy w parametrach drukarki nie masz ustawione "skaluj"
25-04-2022 13:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
JACEK11111 Offline
Nowicjusz
*

Liczba postów: 48
Dołączył: 29-09-2016
Post: #194
RE: Sprint Layout
zdaje sie że coś w "dpi" pomieszalem. dzięki.
25-04-2022 13:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości