Piotrze...trudno...przegapiłem. W tym czasie siedziałem na sali głównej ze swoimi konstrukcjami na własnej małej prezentacji. Ciebie jakoś nie rozpoznałem (starość chyba...Przepraszam).
Cytat:Jak na pewno pamiętasz, bywało tak dawnymi laty, że oprócz PUK i wykładów była jedna sala na której konstruktorzy przedstawiali swoje prace innym kolegom. To wpisywało się w ideę pierwszych Zajadów Technicznych SP.
Może organizatorzy wrócili by do tej tradycji i dodali by punkt w programie na sobotę, panel wymiany bezpośredniej doświadczeń, wiedzy, prezentacji konstrukcji.
Nie każdy chce brać udział w PUK, a chętnie pokazał by co zmontował, uruchomił, nawet młodzi mogli by pokazać swoje pierwsze konstrukcje.
I dzisiaj włąśnie przed samym wyjazdem, wspólnie z Kol. Waldkiem 3Z6AEF i prowadzącym PUK Waldkiem SP3NYR omawialiśmy ten wątek, dla NAS brakujący na Zjeździe Technicznym. Być może powróci ta tradycja w kolejnych latach.
Szkoda...wielka szkoda że nie zgłosiliście do PUKU choćby COMBO, czy też fragmentu JOKERA ...bo było warto...a dlaczego będzie pewnie w innym wątku, lub na stronie Zjazdowej, ale ja o tym nie będę pisał, bo to wątek o czym innym....
Dzięki za odzew i Pozdrawiam Konstruktorów nowego, ciekawego projektu.
Ryszard.